Ik schilder acryl op doek en mijn hart ligt toch het meest bij abstract werken. ik werk intuïtief en laat emoties zich vertalen in beelden. Het zonder plan, zomaar beginnen en zelf verrast worden door het resultaat.

Het geeft mij voldoening als de kijker geboeid en geraakt wordt door mijn werk, en zijn of haar eigen verhaal kan vertellen bij wat hij/zij ervaart.  Inmiddels hangt een aantal van mijn schilderijen in Nederland en in het buitenland (Zweden, USA, Portugal) op mooie locaties. Ook is mijn werk inmiddels te zien in bekende Nederlandse bedrijven; het kleurgebruik in mijn werk geeft sfeer en inspiratie.

Verder ben in ambassadeur voor de stichting Home of Hope NL; een kindertehuis in Sri Lanka, waar bijna 100 kinderen een veilig (t)huis vinden, scholing en medische zorg krijgen. Mijn inzet bestaat o.a. uit fondswerving en donaties van schilderijen voor veilingen. Voor meer informatie kijk op www.homeofhope.nl

Ik heb een aantal maal in opdracht gewerkt, heb je een specifieke wens neem dan contact met mij op.  Kom gerust eens kijken in mijn atelier in Leusden en bel voor een afspraak (06-27050203) welkom!

Anita Valk